FOK! wat een weer...Bewolkt weer

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het lijkt vandaag weer een behoorlijk sombere dag te gaan worden. Het is overwegend bewolkt en in de ochtend valt er hier en daar nog wat regen of motregen. In de loop van de middag trekt de neerslag naar het zuidoosten weg en wordt het overwegend droog. Ik denk echter niet dat we daarna nog veel zon te zien gaan krijgen.

Pas aan het einde van de dag zijn er in het westen van het land een paar opklaringen mogelijk, maar elders in het land lijkt het vandaag een zwaar bewolkte dag te zullen blijven. Wel neemt de westelijke wind in vergelijking met gisteren iets in kracht af en is over het algemeen matig tot vrij krachtig. De temperatuur loopt vanmiddag op naar ongeveer 11 graden. Helaas lijkt het erop dat we de zon ook de rest van de week maar weinig zullen gaan zien. Het blijft meestal grijs buiten en ook de kans op regen is iedere dag wel aanwezig. De temperatuur ligt ook de rest van de week rond de 10 of 11 graden.

Na een zomer met  grote droogte en bosbranden is het op Madeira inmiddels ook erg hard gaan regenen en ook in Noord-Frankrijk heeft het de laatste dagen flink geregend. In Scandinavië zijn de nachten inmiddels bitterkoud geworden en op veel plaatsen ligt er ook al een mooi sneeuwtapijt.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

herfstvakantieEen mooi plaatje uit Frankrijk genomen tijdens een wandeling.