The Muppets 2: oude en nieuwe bekenden gepresenteerd

René (MrManiak)

Terwijl iedereen gefocust lijkt te zijn op wat Disney met de volgende Star Wars-film gaat doen, is er gisteren een ander interessant filmnieuwtje door het filmbedrijf onthuld. Bret McKenzie keert als componist terug voor The Muppets 2.

Met McKenzie heeft ook producent Todd Lieberman aangegeven weer aan de Muppets te werken. Hij bouwt het project op met de regisseur en mede-scenarist van de eerste The Muppets-film, respectievelijk James Bobin en Nicholas Stoller. Natuurlijk zijn ook weer veel van de bekende Jim Henson-poppen van de partij. Zoals eerder bekend was gemaakt speelt Jason Segel deze keer geen rol in het project, omdat hij met de eerste film zijn missie heeft volbracht: het terugbrengen van The Muppets en ze in goede handen achterlaten.

De eerste acteur die is bevestigd is niemand minder dan Christoph Waltz. Volgens de eerste geruchten speelt hij de rol van een Interpol-agent in de op Europa gerichte Muppets-film. Andere belangrijke personages zijn 'een Russische femme fatale en een man van wie zijn beweegredenen altijd een mysterie zijn', zo meldt Screenrant.

Producent Lieberman heeft verder verklapt dat de kans groot is dat er een nieuwe Muppet uit de doeken wordt gedaan in The Muppets 2.

The Muppets 2 verschijnt op 20 december 2013 in de bioscoop.