Feyenoord praat na winterstop met De Vrij

Wessenator

Feyenoord opent in januari de gesprekken met aanvoerder Stefan de Vrij. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2014, maar het doel van de Rotterdamse club is verlenging.

Feyenoord wil De Vrij, die zich heeft opgewerkt tot Oranje-international en aanvoerder van de stadionclub, belonen met een verbeterde verbintenis. "In januari openen we de gesprekken met Stefan de Vrij", bevestigt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf.

Ook met Tonny Vilhena zal worden gesproken, ook al komt die momenteel nog weinig aan bod. "Maar dat heeft niks met zijn contract te maken. Tonny’s contract loopt pas in 2014 af. We zijn met hem, zijn vader en zijn zaakwaarnemer Raiola constructief in gesprek."

"Dat hij als jeugdig talent even niet speelt, is een beslissing van de trainer. Na het debuut bij een grote club duurt het soms even voordat je definitief doorbreekt. Ronald Koeman heeft voor Feyenoord tot nu toe vaak gekozen voor Clasie, Leerdam en Immers. Dat kan nu veranderen", aldus Van Geel, die doelt op de situatie van Kelvin Leerdam, die door Koeman voorlopig zal worden genegeerd, als gevolg van zij weigering bij te tekenen.