Vet zuigen wordt rondborstig model fataal

Djeez

Pamela Nascimento heeft het tijdige met het eeuwige verwisseld. Het Braziliaanse model, dat slechts 27 lentes mocht worden, heeft op 19 oktober het loodje gelegd na haar zoveelste operatie. Tijdens een doorsnee liposuctie liep de rondborstige brunette ernstig bloedverlies op, hetgeen haar fataal is geworden.

Pamela, die een graag geziene gast was op de Braziliaanse televisie, was niet blij met haar buikje. Hierop besloot ze naar het Green Hill Hospital in Sao Paolo te gaan om hier voor de derde keer het sexy babyvet te laten wegzuigen.

Aan de operatietafel bleek dokter Julio Yoshimura toch iets te ijverig met zijn gereedschap. Hij perforeerde de nier van zijn patiënte, waarop laatstgenoemde wegens ernstig bloedverlies ter aarde stortte. "Hartfalen", zo constateerde de beste man, waarop hij eigenhandig de overlijdensakte invulde.

Desondanks liep Yoshimura deze week alsnog tegen de lamp. Hem hangt nu een zware aanklacht wegens doodslag en fraude boven het hoofd.

De schone Braziliaanse, veelvuldig te zien geweest als presentatrice van spelletjesprogramma's, was een vaste klant van de plastisch chirurg. Naast de drie liposucties was ze al vaker onder het mes geweest om haar lichaam te verfraaien. Zo had ze volgens haar tante al eens haar neus en voorgevel laten verbouwen. "Ze was geobseerd door haar uiterlijk", zo deelt Enedida Nascimento mee. "Ze vertelde me altijd dat ze zichzelf te dik vond."

Het bewuste ziekenhuis is inmiddels een onderzoek gestart naar de bizarre dood van Pamela. "We betreuren haar dood ten zeerste", zo laat een woordvoerder weten.


Deze dame is niet meer onder ons