Zing vanaf januari uit volle borst met Wii U

Pheno

Nintendo heeft bekendgemaakt dat SiNG Party op 18 januari 2013 in Europa wordt gelanceerd. Het karaoke- en dansspel bevat een uitgebreid aantal songs, van klassieke popnummers tot moderne partyhits.

Er zijn verschillende spelvarianten zoals Party Mode, Sing Mode, Team Mode en Practice Mode. De soundtrack bevat nummers van huidige hits als 'Call Me Maybe' van Carly Rae Jepsen, 'Glad You Came' van The Wanted, 'I’m Yours' van Jason Mraz en 'Just A Kiss' van Lady Antebellum tot popklassiekers als Queens 'Don’t Stop Me Now', 'You Can’t Hurry Love' van The Supremes en 'I Want You Back' van de Jackson 5. Na de release worden er extra nummers aangeboden.

SiNG Party is ontwikkeld door Activision Publishings FreeStyleGames, bekend van de DJ Hero-serie. "Het was voor ons een grote eer om met Nintendo samen te werken aan SiNG PARTY en we zijn ontzettend trots op het spel", zegt Creative Director Jamie Jackson. "We kunnen niet wachten tot het is uitgebracht en spelers kunnen ervaren wat we hebben gemaakt. Deze samenwerking was voor ons een droomproject en we geloven dat we iets zeer innovatiefs hebben ontwikkeld."

SiNG Party is te koop voor Wii U vanaf 18 april 2013 inclusief een enkele microfoon. Een eventuele tweede microfoon voor duetten wordt apart verkocht.