FOK! wat een weer...Wederom regen

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ik maak inmiddels ruim 3 maanden mijn weerbericht, maar meer dan 3 of 4 dagen mooi weer heb ik in deze periode niet kunnen beloven en ook voor vandaag moet ik er toch weer regenachtig weer van gaan maken. In de loop van de middag wordt het tijdelijk even droger, maar vervolgens volgen er toch weer een aantal buien.

Bij deze buien is later ook weer onweer mogelijk en dit is een verschijnsel dat dit jaar bijzonder vaak voorkomt. Ik moet wel zeggen dat dit vooral weer voor de kustprovincies zal gelden. De wind draait van zuidoost naar zuidwest en is in eerste instantie krachtig tot hard. Vervolgens neemt de wind tijdelijk af, maar als de buien arriveren neemt de wind weer flink toe. Bij dit herfstweer zal het maar weinig mensen kunnen schelen dat de temperatuur vanmiddag ongeveer 10 graden zal bedragen. Ook deze keer zal ik voor de komende dagen geen stabiel weer kunnen beloven. Ik hoop in de komende winter dat ik voor iedereen een weerbericht op maat kan maken, maar helaas ga ik daar zelf niet over.....

Morgen zal ik in mijn praatje een stukje over Sandy schrijven. Op dit moment kan ik mij verder herinneren dat ik een paar jaar geleden rond dit tijdstip in een stralende zon en met 27 graden lag te bakken en braden aan het zwembad op Tenerife, maar op dit moment is het daar totaal anders. Op diverse Canarische Eilanden zijn er gisteren tientallen millimeters regen naar beneden gekomen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Sattelietbeeld EuropGisteren hadden we Sandy, maar ook bij ons in Europa gebeurd nogal wat. Sattelietbeeld van Sat24.com.