Captain Amerika 2 zoekt 'twee fysieke vijanden'

René (MrManiak)

De castingafdeling van Captain America: The Winter Soldier is druk bezig om de cast rond te krijgen. Uit de vacatures is gebleken dat Marvel bezig is om niet een, maar twee vijanden te casten.

Volgens Marvel zijn deze vijanden 'erg fysiek', met acteur Frank Grillo mogelijk in het vizier voor een van de twee rollen. De acteur uit Warrior heeft een screentest gedaan en schreef via Twitter het volgende:

"See Ya LA. It was a good trip. Marvel was a lot of fun. Be cool if it works out. #CaptainAmerica" zo schreef Grillo via Twitter, gevolgd door: "WOW. Badass fans that Marvel has. Fierce muthas. #bones".

Fans van Marvel kunnen aan de hashtag een bekend personage herkennen. Voor de mensen die het nog niet zien: radiopresentator Matthew Aaron heeft bevestigd dat hij met Grillo gaat praten over zijn screentest voor het personage Crossbones. Deze vijand is de kompaan van Red Skull, die we nog kennen van de eerste Captain America-film.

Captain America: The Winter Soldier verschijnt in de VS op 4 april 2014. Een releasedatum voor Europa moet nog bekend worden gemaakt.