'Spin-off of tv-show Twilight in de maak'

René (MrManiak)

Er verschijnt mogelijk een televisieserie als spin-off van de bekende Twilight-films. Dit blijkt uit bronnen van de website Moviehole. Voordat je blij of teleurgesteld wordt, het zijn nog geruchten.

Hoewel Bloody Disgusting eerder dit jaar bevestigde dat er geen filmreboot komt, lijkt er dus een plan te zijn om op televisie door te gaan. Moviehole-eigenaar Clint Morris is naar eigen zeggen vandaag geïnformeerd over de toekomst van de bekende filmreeks. "Ze werken aan een opvolger.”

De details zijn volgens Morris erg vaag, maar de bronnen die eerder tegen Bloody Disgusting vertelden dat een filmreboot van de baan was toch een mogelijkheid zoeken om verder te gaan."Mijn contactpersonen zeggen mij dat ze iets over een 'televisieshow of spin-off van de film' hebben gehoord, dat 'zich afspeelt in dezelfde wereld als de Twilight-films, maar niet met het bekende trio'." Er wordt gesuggereerd dat de focus niet op Bella, Edward en Jacob ligt, maar op de Wolf Pack of een andere invalshoek binnen het Twilight-universum.

Tijdens Comic-Con 2012 Robert Pattinson gevraagd wat hij van een reboot zou vinden. Zijn antwoord hierop was kort maar krachtig: "Ik denk dat het geweldig gaat worden. Ik vind het wel leuk om te zeggen dat ik medelijden heb met de persoon die mijn rol moet spelen."