FOK! wat een weer...Iets droger

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Wat een trieste boel was het gisteren he? Op veel plaatsen in het land was het de hele dag regenachtig en de zon heeft slechts op een paar plaatsen even geschenen. Gelukkig is het vandaag wat minder nat en zal ook de zon af en toe gaan schijnen. Droog zal het zeker niet overal blijven.

Verspreid over het land zullen er wel een paar buien gaan vallen en het westen en noorden hebben hier de grootste kans op. Af en toe breekt ook de zon door en dan ziet het er ineens heel anders uit dan gisteren. Wel waait er een vrij stevige wind uit een westelijke richting. Gisteren was het in de regen lokaal maar 9 graden, maar nu de zon wat meer zal schijnen zal het met 12 graden iets warmer zijn.

Ook in Spanje werden de afgelopen dagen grote hoeveelheden regen afgetapt en zelfs in Barcelona was het erg nat. Nog veel natter was het op Corsica gisteren. In een paar uur tijd viel er 90 mm en dat leverde behoorlijk wat wateroverlast op. Dus ook in het Middelandse Zeegebied is de herfst nu echt aangebroken en is een mooie herfstvakantie zeker niet gegarandeerd.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

RegenIk kreeg gisteren ineens warme gevoelens naar de voorbije zomer. Alleen de bomen zijn iets kaler.