Clasie: "Resultaat het belangrijkst"

Wessenator

Jordy Clasie versloeg donderdag met Jong Oranje Slowakije met 0-2. De Feyenoorder, die het duel eindigde als aanvoerder, zag dat het spel niet om over naar huis te schrijven was.

"Over het spel kunnen we niet echt tevreden zijn", concludeerde Clasie in gesprek met RTL. De kleine middenvelder beseft echter ook dat de comfortabele einduitslag op dit moment het meest van belang is. Jong Oranje kan het maandag op Het Kasteel in Rotterdam afmaken en zo volgende zomer naar het EK in Israël.

"We waren te slordig in balbezit. Te veel lange ballen en zij werden steeds gevaarlijk door fouten van ons. Bij balverlies op het middenveld lag het bij ons achterin helemaal open", analyseert Clasie. "De eerste tien minuten waren we aan het slapen. Dat zoiets gebeurt in een play-off voor EK-kwalificatie snap ik ook niet."

Al met al kon Clasie wel tevreden terugkijken. "We hebben vandaag niet goed gespeeld, maar je maakt het hier wel goed af en dat is het belangrijkst". Marco van Ginkel was met twee doelpunten de hoofdrolspeler tijdens de comfortabele zege.