007 minuten van Skyfall te bewonderen

René (MrManiak)

Vandaag zijn er zeven minuten van Skyfall te bewonderen. Helaas geen beelden uit de film zelf, maar wel een van de nummers die onder de film wordt afgespeeld.

Nadat wij eerder de titelsong Skyfall van Adele voorgeschoteld kregen, hebben we vandaag een video van bijna zeven minuten gevonden met de aankomende score. De muziek is gecomponeerd door Thomas Newman.

In Skyfall wordt James Bond (Daniel Craig) zijn loyaliteit aan M (Judi Dench) op de proef gesteld als haar verleden terugkomt om haar te bedreigen. 007 moet het gevaar opsporen en vernietigen, ongeacht de prijs.

Als Bond (Daniel Craig) zijn meest recente missie gruwelijk mislukt en geheim agenten van over de hele wereld worden onthuld, wordt MI6 aangevallen waardoor M het kantoor moet te verplaatsen. Deze gebeurtenissen zorgen dat haar autoriteit en positie binnen de organisatie onder druk worden gezet door Gareth Mallory (Ralph Fiennes), de nieuwe voorzitter van de Intelligence and Security Committe. Terwijl MI6 zowel van binnen als van buiten niet meer veilig is, blijft M achter met de enige persoon die zij kan vertrouwen: Bond. 007 moet zich in de schaduwen gaan begeven met alleen veldagent Eve (Naomie Harris) als hulp om het spoor van de mysterieuze Silva (Javier Bardem) te volgen, wiens dodelijke en verborgen motieven nog volledig onbekend zijn.

Skyfall draait op 31 oktober in de bioscoop.