'Grote penis beter voor vrouwen'

Dion (Cardozo)

Goed nieuws voor de mannelijke FOK!kers: grote penissen zijn echt beter voor dames. Schotse wetenschappers hebben vastgesteld dat vrouwen makkelijker tot een vaginaal hoogtepunt komen indien de man met wie ze vrijen groot geschapen is.

Dit is gebleken uit een onderzoek onder 323 vrouwen, die gedurende een maand een seksdagboek moesten bijhouden. Bij de analyse werd een onderscheid gemaakt tussen een vaginaal en een clitoraal orgasme. 

160 vrouwen beleefden in deze periode een vaginaal orgasme en hadden al genoeg sekspartners gehad om een goede inschatting van de gemiddelde jongeheer te kunnen maken. 33,8 procent bleek een grotere penis dan gemiddeld te prefereren, 60 procent gaf aan dat de lengte niet van invloed was op het orgasme. Slechts 6,3 procent van de vrouwen had een voorkeur voor de kleinere fallus (die naar het schijnt niet voorkomt op FOK!).

De Schotten vermoeden dat de baarmoederhals en de vagina beter worden gestimuleerd door een langere penis. 'Er is een groot verschil in voorkeur. Dames die een orgasme kunnen krijgen via vaginale stimulatie kunnen een voorkeur hebben voor een langere penis, maar niet iedereen komt zo graag tot een hoogtepunt', meldt een van onderzoekers.