FOK! wat een weer...Rustig en droog

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ook vandaag hebben we een rustige en meest droge dag. Hier en daar schijnt de zon flink, maar er zullen ook plaatsen in het land zijn die last zullen hebben van hardnekkige wolkenvelden. Dit gebeurde gisteren ook al.

Er staat vrijwel geen wind en met 14 graden is het eigenlijk prima weer om nog even naar buiten te gaan. Morgen draait de wind naar het zuidoosten en zullen de wolkenvelden grotendeels gaan oplossen. Er zal veel zon zijn en omdat er weinig wind staat zal het morgen zachter aanvoelen dan de 13 graden die we morgen op de thermometers kunnen aflezen. Vrijdag hebben we heel ander weer. Het is bewolkt en vanuit het westen gaat het regenen.

In Scandinavië begint het al een beetje winter te worden, terwijl de temperatuur in Spanje nog tot 30 graden oploopt. Ook in Italië en Griekenland is het vrij warm, maar daar komen er wel een paar onweersbuien voor.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zon op het VeersemeerEen prachtige foto van Rico. Het was heerlijk weer om op het Veersemeer te zijn.