Boer zoekt Vrouw is 'duivelse strategie'

Ser_Ciappelletto

De mannenbroeders van het Reformatorisch Dagblad hebben laatst een schokkende ontdekking gedaan: de televisie. Daarop blijken de meest vreselijke en goddeloze dingen te zien te zijn, als we de woorden van Steef de Bruijn mogen geloven. Hij heeft afgelopen week namelijk kennis gemaakt met Boer Zoekt Vrouw, waarin een homofiele boer op zoek gaat naar een levenspartner.

De adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad vertelt: "Zo worden wekelijks 4 miljoen mensen gehersenspoeld in een duivelse strategie het huwelijk te ondermijnen. Eerst door kijkers wijs te maken dat je de beste levenspartner vindt via een soort ratrace en daarna door de indruk te wekken dat het volstrekt normaal is dat je als man een andere man zoekt om je leven mee te delen."

Gelukkig heeft Steef goed naar z'n grote held geluisterd, en keert hij de andere wang toe door het positieve ervan in te zien: "Het lijkt erop dat Nederland niet meer tot de voorhoede in de westerse wereld hoort. In andere landen waar Boer zoekt vrouw ook draait, waren al eerder homostellen te zien: Duitsland, Zweden en Vlaanderen."

Lezers die zich zorgen maken om Steef's zielenheil, vrezend dat hij een zonde heeft begaan door tv te kijken op de Heiligste dag, kan ik geruststellen: hij heeft het programma zelf nog nooit gezien, maar hij gaat af op wat anderen hem vertelden.