FOK! wat een weer...Buiten spelen?

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Zullen we vandaag buiten gaan spelen? Ik ga dat niet doen vandaag, want er is veel bewolking en er valt van tijd tot tijd regen. In het eerste deel van de middag is het even wat droger, maar in het tweede deel van de middag en in de avond gaat het weer regenen en flink ook. Er kan plaatselijk 20 tot 30 mm regen vallen en mogelijk komt er ook onweer voor. Dit kan in de avondspits voor veel files gaan zorgen.

Misschien dat in het noordwesten de zon nog even tevoorschijn komt. De wind is overdag al vrij stevig en waait uit het zuidwesten. Later neemt de wind toe tot hard aan de kust en ook in het binnenland, vooral in het zuidoosten, kunnen er flinke windstoten gaan voorkomen.

De komende dagen blijft het wisselvallig weer. In het weekend lijkt het echter rustiger en droger te gaan worden. Er komt wat meer zon en zondag lijkt het zelfs helemaal droog te zullen blijven. Het lijkt er echter niet op dat het ook warmer gaat worden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsopkomst TerschellingSytse Schoustra maakte deze schitterende foto van de zonsopkomst op Terschelling..