FOK! wat een weer...Later regen

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De regen lijkt vandaag wat later te arriveren dan het zich in eerste instantie liet aanzien. Wel zal de bewolking steeds dikker gaan worden en zal de zon die vanochtend nog even schijnt gaan verdwijnen. De regen bereikt aan het einde van de middag Zeeland.

Waarschijnlijk komt de regen pas in de avond in Groningen aan. De meeste regen is echter bestemd voor morgen. Mogelijk vallen er dan enkele tientallen millimeters regen en hier en daar is er ook kans op een flinke onweersbui. De temperatuur loopt vanmiddag op naar ongeveer 16 graden. De wind stelt niet zoveel voor en waait uit een oostelijke richting.

Veel regen viel er op vrijdagavond in het noorden en noordwesten. Op Ameland viel 31 mm en ook op diverse plaatsen in Friesland en Noord-Holland kwam plaatselijk 20 tot 25 mm naar beneden. Deze cijfers kunnen we morgen op veel meer plaatsen gaan halen. Is het nog ergens mooi weer? Eigenlijk alleen maar rond de Middelandse Zee. Wat ook opviel waren de temperatuursverschillen in Frankrijk afgelopen vrijdag. Het was maar 10 graden in Brignan, terwijl op dat moment de temperatuur in Aicitris tot bijna 34 graden opliep.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

BuitjeEen buitje trok over het Veersemeer. Rico zag het en maakte deze mooie foto.