Koeman: "Inderdaad gesproken met Drenthe"

Wessenator

Feyenoord-coach Ronald Koeman erkent dat hij afgelopen zomer inderdaad heeft gesproken met Royston Drenthe, die graag naar Rotterdam-Zuid was teruggekeerd.

De middenvelder is momenteel transfervrij en hoopte afgelopen zomer op een terugkeer naar Feyenoord. Drenthe besloot zelf contact op te nemen met de Stadionclub, maar kreeg van trainer Koeman uiteindelijk te horen dat een transfer niet mogelijk was. De beperkte financiële ruimte was daarvoor de belangrijkste reden.

"Telefonisch heb ik hem inderdaad gesproken, omdat hij contact zocht met ons. Ik heb Royston uitgelegd dat we voor zijn positie genoeg spelers in dienst hebben en dat we het weinige geld in kas wilden besteden aan een spits. Dat was alles", zo laat Koeman optekenen door Voetbal International.

Drenthe lijkt zich deze week toch nog een nieuwe club te vinden. De voormalige speler van onder meer Real Madrid en Hercúles heeft inmiddels de gesprekken geopend met het Griekse PAOK Saloniki, dat serieus hoopt op de komst van de Rotterdammer.