Bubbelbadbioscoop ziet levenslicht in Londen

Borizzz

Ben je een standaard bioscoopbezoek meer dan zat? Altijd maar dat kleffe zakje popcorn, flesje drinken dat eigenlijk veel te duur is, een lekker voorverwarmde rode pluche zetel van die ongetwijfeld dikke vadsige man voor je? Dan hebben ze in de Londense wijk Hackney de oplossing voor jou. Film kijken in een jacuzzi. De bubbelbadbioscoop is hier de nieuwste rage. Voor dertig euro zit je halfnaakt tussen de borrels te genieten van een goede film.

Deze hippe feestjes worden gegeven op een dakterras. Asher Charman, de bedenker van deze ultieme filmervaring, kwam op dit idee toen hij op een zwoele zomeravond met vrienden in een opblaasbadje lag en toen het plan opvatte om een film te gaan kijken. "Laten we een wit laken ophangen, een beamertje aansluiten en een filmpje pakken zei ik tegen mijn vrienden" aldus Charman. En toen was het hek van de dam.

Tot op dit moment worden de feestjes goed bezocht, maar niet iedere bezoeker is een filmliefhebber, aldus een aanwezige. "In feite kijken we nauwelijks naar het doek maar houden we ons met hele andere dingen bezig."

Zou jij je ook met andere dingen bezighouden? Of kijk jij graag vanuit bad een film; en zo ja: welke dan?