Mourinho kwaad op Real-spelers

Peterselieman

José Mourinho is kwaad op de spelers van zijn Real Madrid. De oefenmeester ging gisteren met zijn ploeg bij Sevilla met 1-0 onderuit, waardoor FC Barcelona in de strijd om het kampioenschap na vier wedstrijden alvast een voorsprong van acht punten op kon bouwen.

"Ik maak me zorgen om mijn team. We hebben dit seizoen alleen goed gespeeld tegen Barcelona. Nergens anders. Nog meer dan om de punten, maak ik me zorgen omdat ik op dit moment geen team heb. Er zijn maar weinig spelers die echt geconcentreerd zijn. Voor maar weinig spelers is voetbal het belangrijkste in hun leven. En als spelers niet toegewijd zijn, wordt het lastig. Maar ik ben de coach, dus het is mijn fout als spelers niet scherp zijn."

"Ik wisselde twee keer in de rust, maar had dat wel zeven keer willen doen. Mijn team speelt ongeconcentreerd, zonder de wil om te winnen." Mogelijk speelt de onrust rond sterspeler Cristiano Ronaldo mee, maar daar wil Mourinho niets van weten. "We speelden niet anders dan tegen Granada en Getafe. Voor mij ligt het aan de instelling van het team."