Script Entourage: The Movie klaar

Sanne (Syth86)

Het script voor de film die volgt op de HBO tv-serie Entourage is nagenoeg af. Dit zegt scriptschrijver Doug Ellin tegenover Deadline. Ook liet hij enigszins iets los over de inhoud van zijn 110 pagina tellende script. De film sluit bijna naadloos aan op het einde van het achtste en definitief laatste seizoen. 

"Er zijn interessante ontwikkelingen rondom Ari als studiobaas, voor mij is dat eigenlijk nog steeds alleen maar de eerste pagina. Belangrijker is de vriendschap tussen de jongens die elkaar nog steeds zien, naar leuke feestjes gaan en dit vervolgt zich met dezelfde karakters."

HBO heeft de film nog geen groen licht gegeven maar uitvoerend producent Mark Wahlberg wil ontzettend graag verder met de tv-serie die voornamelijk draait rond vier goede vrienden en de manager van één van hen, een grote maar niet altijd even rechtlijnige filmster. De vier vrienden worden gespeeld door Adrian Grenier (Vincent Chase), Kevin Connolly (Eric Murphy), Kevin Dillon (Johnny 'Drama' Chase) en Jerry Ferrara (Turtle). De manager wordt gespeeld door Jeremy Piven (Ari Gold).

Heb je de After End Credits-scène nog niet gezien, bekijk hem dsn hieronder.