Mitt Romney wil Gene Hackman

Sanne (Syth86)

Mitt Romney weet wel welke acteur hem moet spelen in een film. Afgelopen vrijdag zei de Republikeinse presidentskandidaat in talkshow Live! With Kelly and Michael dat hij veteraan in Hollywood, Gene Hackman wel ziet zitten.

Een interessante en verrassende keuze omdat Hackman (82), zeventien jaar ouder is dan Romney (65). Romney’s vrouw Ann (63) vertelde presentatoren Kelly Ripa en Michael Strahan dat ze graag wordt gespeeld door Michelle Pfeiffer (54).

In het toch wel onthullende interview zei Romney verder dat hij fan is van Nicole ‘Snooki’ Polizzi van Jersey Shore, terwijl het onduidelijk blijft hoeveel hij echt van haar weet.

“Kijk hoe goed ze eruit ziet. Ze is energiek. Haar sprankelende persoonlijkheid vind ik leuk.” Romney doelde hier op het uiterlijk van de reality-ster nadat ze een paar weken geleden moeder werd van zoontje Lorenzo.

Dit is niet de eerste keer dat de Romneys hun mening geven over de entertainmentwereld. Eerder dit jaar haalde mevrouw Romney de kranten omdat ze liet weten fan te zijn van televisieserie Modern Family, waarin een homopaar te zien is dat gespeeld wordt door Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet.

Bedenker van de serie, Steve Levitan zei hierover “We bieden haar de rol van ambtenaar van de burgerlijke stand aan, op de bruiloft van Mitch en Cam. Zodra het homohuwelijk is toegestaan.”

Mitt Romney & Gene Hackman