FOK! wat een weer...Bewolkt. Later wat zon

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ook vandaag is het niet echt een superdag om veel buiten te zijn. Het verschil met gisteren is dat het wel overwegend droog zal zijn. Wel zullen de wolkenvelden overheersen. Vergeleken met gisteren zingt de wind vandaag een toontje lager en zal over het algemeen matig zijn.

De temperatuur zal vanmiddag op de meeste plaatsen rond de 17 of 18 graden liggen. Wel zal later op de dag de bewolking wat gaan breken en kunnen we allemaal nog van wat zon genieten. Op de ene plek zal dat wat beter gaan lukken dan op de andere plek. Het komend weekend belooft redelijk te zullen zijn. De zon schijnt af en toe en op beide dagen zal het zo goed als overal wel droog blijven. De temperatuur verandert niet veel en zal rond de 18 graden liggen.

Gisteren was de wind hier vrij nadrukkelijk van de partij, maar in Noorwegen kwamen windstoten van orkaankracht voor en dat veroorzaakte langs de kust overlast. Ook viel daar vrij veel regen, in Bergen 53 mm. Nog véél meer regen op de Balkan en dan met name in Montenegro. In 2 dagen tijd viel daar lokaal 200 mm.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Mooie luchtMooie foto van DJMO met verschillende soorten bewolking.