Zoontje Wilfred Genee wordt 'topspits'

Redactie

Wilfred Genee ziet nu al een voetballertje in zijn pasgeboren zoontje. "Hij heeft sterke beentjes, dus wordt hij later vast een snelle topspits", vertelt de Voetbal International-presentator aan het AD. Timothy Luca kwam maandag ter wereld.

"Hij woog bij de geboorte 4230 gram en is lang", glundert de 45-jarige Genee verder over zijn zoon. "En ons mannetje is hongerig. De borstvoeding bleek onvoldoende, dus kreeg hij bijvoeding."

Genee noemt het 'een uitkomst' dat hij nu na een dochter ook een zoon heeft. "Ik ben heel gevoelig voor mijn dochtertje. Ze pakt me zonder enige moeite volledig in. Wat dat betreft ben ik een sukkel, misschien zelfs wel een watje. Ik ben razend benieuwd of Timothy hetzelfde effect op mij heeft."

De komst van Timothy was voor Genee en zijn vrouw erg bijzonder. "Lily en ik hadden, omdat mijn vrouw 40 is, niet verwacht dat er nog een kindje zou komen. Zo'n wondertje moet ook maar lukken, je door God gegeven zijn. We zijn zeer blij met ons meer dan gewenste zoontje. Hij is het allermooiste cadeautje."