XCOM nu te pre-orderen voor pc

Pheno

2K games en Firaxis Games kondigen vandaag aan dat de pc-versie XCOM: Enemy Unknown, de remake van X-COM: UFO Defense, nu beschikbaar is voor digitale voorverkoop voor maar € 49,99 bij deelnemende winkels.

Gamers die het spel nu aanschaffen, krijgen gegarandeerd toegang tot het Elite Soldier Pack. Deze bonus geeft meer mogelijkheden om soldaten aan te passen:

  • Classic X-COM Soldaat: spelers krijgen meteen een nieuwe rekruut in hun barakken die geïnspireerd is op de soldaten in het originele spel
  • Soldier Deco packs: Spelers kunnen hun soldaten uitrusten met nieuwe pakken, zoals de van de Hyperion en Reaper. Dit is alleen een uiterlijke bonus.
  • Complete kleuraanpassingen: alle armor kunnen met keuze uit meerdere kleuren aangepast worden

Er is daarnaast nog een speciale editie van XCOM: Enemy Unknown voor pc met een adviesprijs van € 59,99. Deze speciale editie bevat een exemplaar van de game voor de pc en een aantal unieke XCOM-artikelen, zoals een artbook, uitklapbare poster van het XCOM-hoofdkantoor,  XCOM-emblemen en een verzameling van digitale spulletjes zoals wallpaper, soundtrack en nog veel meer.

2K Games heeft wat screenshots vrijgegeven van de pc-versie. De grid, zoals ook in het origineel aanwezig was is het meest in het oog springende verschil met de console-versie. XCOM: Enemy Unknown is 12 oktober beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

XCOMXCOM: Enemy Unknown

XCOMXCOM: Enemy Unknown

XCOMXCOM: Enemy Unknown

XCOM: Enemy Unknown

Een langere gameplayvideo met een lastigere missie zie je hieronder.