Voorzitter Real: "Ronaldo wil niet weg"

Peterselieman

Cristiano Ronaldo is naar eigen zeggen ongelukkig bij Real Madrid, maar hij wil niet weg. Dat zegt althans clubvoorzitter Florentino Peréz. De Portugees domineert sinds enkele dagen het voetbalnieuws met zijn uitlating dat hij ongelukkig is bij de Koninklijke. Geruchten speelden meteen de kop op dat Ronaldo zou vertrekken, maar daar is volgens Peréz niks van waar.

"Als hij wilde vertrekken, dan had hij dat wel laten weten op het moment dat de transfermarkt nog open was", liet de voorzitter van Real Madrid weten aan de Spaanse krant Marca. "Er gaan andere redenen schuil achter zijn uitlatingen", aldus een geheimzinnige Peréz.

Grootgrutter Manchester City werd al in verband gebracht met Ronaldo, maar dat zou nooit gebeuren volgens een bron dichtbij de Portugees aan The Sun. "Cristiano is altijd heel close geweest met Alex Ferguson en vandaag de dag praten ze nog altijd geregeld met elkaar. Cristiano zou Sir Alex nooit willen kwetsen door over te stappen naar de aartsrivaal (Manchester United, red.)."