NBA 2K13 is er overal en altijd

Pheno

2K Sports heeft vandaag NBA 2K Everywhere aangekondigd met daarin een NBA 2K mobiele app, facebookgame en mobiele versie van NBA2K13NBA 2K Everywhere gaat zorgen voor meer manieren om te spelen en de app en facebookgame hebben interactie met NBA 2K13 op Xbox 360 en PlayStation 3.

De gratis app, MyNBA2K, komt beschikbaar in oktober beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod touch, Android en Kindle. In de app speel je minigames zoals worpoefeningen, dribbelen en handtekeningen uitdelen. Door deze app zorg je voor interactie met MyCAREER en MyTEAM in NBA 2K13 als je onderweg bent.

NBA 2K: MyLIFE, de eerste social game van 2K Sports komt 2 oktober uit op Facebook. Spelers kunnen hun MyCAREER-avatars importeren uit NBA 2K13 om in competities tegen hun vrienden te sporten, hun eigen home-court omgeving te maken en ervaren hoe een NBA-superster zich voelt inclusief het verdienen van goedkeuringen en onderhouden van relaties met collega-NBA-sterren. Prestaties in NBA 2K: MyLIFE zorgen voor extra kleding, dunkpakketten en andere beloningen in NBA 2K13.

2K Sports kondigt ook NBA 2K13 voor iPhone, iPad, iPod touch en Android aan. Deze komt uit in oktober en zal multitouch-controls, verbeterde graphics en voor het eerst multiplayer via Bluetooth en het Game Center van iOS bevatten. Fans kunnen de meest memorable momenten uit de NBA herspelen met 'NBA’s Greatest Mode'.