FOK! wat een weer...Koeler

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Vandaag is het duidelijk koeler dan gisteren. Vanzelfsprekend zal het in zuiden wat warmer zijn dan in het noorden. Daar halen we nog een graad of 20, terwijl het kwik op de Wadden bij 18 graden zal blijven steken. Opnieuw een droge dag vandaag.

Wel is er wat meer bewolking aanwezig, zodat de zon iets minder te zien zal zijn. De koelere lucht van vandaag komt uit het noordwesten waarnaar de wind afgelopen nacht is gedraaid. De windkracht is echter niet zo sterk, zodat het voor het gevoel niet zo koud zal aanvoelen.

Gisteren was het natuurlijk perfect weer en ook ik trok er gistermiddag even op uit om er even van te genieten, zoals op onderstaande foto te zien is. Zelfs aan de rand van de stad is het hier heerlijk genieten. Even ter zake nog, in het zuiden van het land werd het gisteren nog net 25 graden. Aan het eind van de dag nam de bewolking wat toe. Op wat motregen na bleef het in de avond en nacht verder wel droog.

In Europa: Langs de kust van Noorwegen werden windsnelheden gemeten van ruim 120 km per uur. De buien rondom het centrale deel van de Middelandse Zee hielden ook aan. Wat ook opviel was dat in normaal kurkdroge gebieden van Marokko en Algerije zich een aantal zware onweersbuien ontwikkelden.

Nederland
Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Mooi weer.Al fietsend trof Stephan een mooi en groen plaatje aan.