Lindsay Lohan kettingrokende alcoholiste

Het zit Lindsay Lohan niet echt mee de laatste tijd. Zo wordt ze als verdachte aangemerkt bij de diefstal van dure horloges en is ze ook nog eens uit haar hotelkamer gezet.

Lindsay mag niet meer in het beroemde Chateau Marmont verblijven. Dit omdat ze, ondanks meerdere verzoeken, de rekening van 46.350,04 dollar niet betaald heeft. Lohan verbleef in de maanden juni en juli in het hotel.

Lindsay werd op 1 augustus om 12:00 uur uit het hotel gezet met de mededeling dat ze niet meer terug hoeft te komen totdat de rekening betaald is.

Uiteraard is een specificatie van de rekening 'gelekt' naar de media. Het is wel duidelijk dat ze niet stil heeft gezeten tijdens haar overnachtingen in het hotel. Zo heeft ze tijdens haar verblijf van 47 dagen voor ruim 3.145 dollar gebruik gemaakt van de minibar. Wat neerkomt op een gemiddelde van 66 dollar per dag met een uitschieter naar ruim 500 dollar op één dag.

Daarnaast ligt er een behoorlijke laag asfalt in de longen van de actrice. Ze heeft ruim 686 dollar aan sigaretten opgerookt in het hotel. Dit komt neer op zo'n 49 pakjes sigaretten. Niet zo gek natuurlijk als je het zo gezellig maakt.

En na een goeie hap eten is het voor rokers vaste prik om even een peuk op te steken. Een goeie hap eten gaat er bij de roodharige ook wel in. Op de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag gaf ze ruim 2000 dollar uit aan een etentje in het restaurant. Het zal echter niet zo vullend zijn geweest, ze gaf diezelfde dag namelijk ook 700 dollar uit aan roomservice.