FOK!filmtip van de dag: We Bought A Zoo

René (MrManiak)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Voor de verandering kiezen wij vandaag voor een dvd. De reden is simpel: Geen van de films die vanavond op televisie komt vinden wij bijzonder genoeg om te zien. Om een greep uit het aanbod te nemen: om 20.30 uur start op Veronica de flauwe romkom Employee Of The Month. Tegelijkertijd is op RTL7 de film Nacho Libre te zien. Een matige komediefilm met Jack Black die moeite heeft om op te starten en op echt grappig te zijn. Nee, wij houden het bij een dvd. Welke? We Bought A Zoo. 

Wanneer de moeder van Rosie (Maggie Elisabeth Jones) en Dylan (Colin Ford) overlijdt, moet vader Benjamin (Matt Damon) het gezin draaiende houden. Dit is niet altijd gemakkelijk en dat blijkt wanneer Dylan van school wordt getrapt voor stelen. Bij wijze van 'een nieuwe start' gaan Benjamin en Rosie op huizenjacht. Hun droomhuis blijkt echter bij een dierentuin te horen.

WBAZ

Voor de volledige review van de film kan je hier terecht. Hopelijk is er morgenavond wel een film op televisie die wij voor jullie kunnen selecteren.