'Douglas blijft voorlopig bij Twente'

Peterselieman

Douglas verruilt FC Twente deze transferperiode niet voor Fulham. Dat zegt zijn zaakwaarnemer dinsdag tegen de Telegraaf. "Wij zitten niet in Londen en gaan niet naar Londen. Wij zijn bij Douglas in Enschede en zijn ook niet in onderhandeling met Fulham", laat Marcos Paulo Ribeiro weten.

Douglas staat donderdag tegen Bursaspor gewoon op het veld, zegt de zaakwaarnemer. "Douglas heeft het prima naar zijn zin bij FC Twente en wil dit seizoen gewoon blijven", meldt Ribeiro. Twente, dat geen commentaar wil geven op Ribeiro's uitspraken, probeert zich donderdag via de Turkse ploeg te plaatsen voor de Europa League.

De 24-jarige Douglas zou al langer weg willen bij Twente, waarom hij nu van gedachten zou zijn veranderd is onduidelijk. De Telegraaf suggereert dat het iets te maken zou kunnen hebben met zijn huidige contract. Mocht de geboren Braziliaan, van wie het contract volgend jaar afloopt, deze zomer een overstap maken dan krijgen zijn voormalige zaakwaarnemers een deel van de transfersom. Als de verdediger volgend jaar ergens tekent krijgt alleen Ribeiro commissiegeld.