Exclusieve featurette Resident Evil: Retribution

Redactie

Na Premium Rush heeft FOK!film nu een exclusieve featurette van Resident Evil: Retribution met nog nooit eerder vertoonde beelden. De featurette start met een groot deel van de al bekende trailer maar op de helft zijn er ook nieuwe beelden te zien en interviews met verschillende acteurs en de regisseur. 

Het T-virus van The Umbrella Corporation blijft de aarde beheersen. Het ooit zo levendige landschap met wereldwijde populatie is veranderd in een bevolking met vleesetende monsters en ondoden. De laatste hoop van de mens ligt bij Alice (Milla Jovovich), die in het hart van Umbrellas meest geavanceerde afdeling. Stukje bij beetje ontdekt Alice meer van haar verleden in een immens complex. Zonder enige veilige plaats op Aarde besluit de vechtersbazin de verantwoordelijken van het virus op te sporen en te straffen. Deze dollemansrit brengt Alice de hele wereld over, van Tokyo tot Washington DC, van Moskou tot New York. Gesteund door nieuwe en bekende vrienden moet Alice lang genoeg proberen te overleven in een wereld zonder toekomst. Het aftellen is begonnen.

De film verschijnt op 3 oktober in de bioscoop, tot die tijd kan je genieten van onderstaande featurette. Veel kijkplezier!