Hoofdrollen romantisch drama Third Person rond

Sanne (Syth86)

Mila Kunis, Casey Affleck en James Franco voegen zich bij Moran Atias, Liam Neeson en Olivia Wilde om de hoofdrollen te spelen in het romantische drama Third Person, van regisseur Paul Haggis.

De film volgt drie onderling verbonden liefdesverhalen van drie stellen in drie steden. Haggis zegt hierover “De verhalen gaan over het begin, het midden en het eind van een relatie. Het stel in Italië staat voor het begin, het stel in Parijs voor het midden en het stel in New York voor het eind.”

Atias en Affleck vertolken het jonge paar dat een road trip maakt door Italië, Wilde en Neeson zijn een schrijversechtpaar in Parijs en het van elkaar vervreemde koppel wordt belichaamt door Kunis en Franco in New York.

Atias, Wilde en Neeson hebben alle drie samengewerkt met Haggis in zijn laatste film The Next Three Days. Kunis is net klaar met de promotie van Universals wereldwijde succes, Ted. Ted bracht al 350 miljoen dollar op en de kassa rinkelt nog steeds.

“Dit zijn complexe personages in een uitdagend verhaal. Ik ben er trots op dat we zo’n geweldige cast hebben weten te vormen” maakt de regisseur zijn verhaal af.

De Europese productie wordt gefinancierd, geproduceerd en verkocht door het Belgische filmbedrijf Corsan dat samen met Haggis al is begonnen aan de pre-productie.

De filmopnamen beginnen op 17 oktober in Rome. 

Black Swan-actrice Mila Kunis jarenlang halfblind (Novum)