Hofland stopt als technisch directeur bij AEK Larnaca

Sjors (Sj0rSz)

Kevin Hofland legt zijn taken als technisch directeur van AEK Larnaca neer. Dit heeft de voormalig speler van Feyenoord op de website van Sport Promotion bekendgemaakt. De aanleiding voor deze keuze heeft te maken met zijn privésituatie.

"Voor mij is dit de beste oplossing", liet Hofland, die zijn besluit deze week kenbaar maakte aan de voorzitter van AEK Larnaca, weten. "Onder de gegeven omstandigheden is het voor mij en mijn gezin beter om nu in Nederland te zijn."

Hofland was pas enkele maanden in dienst als technisch directeur van AEK Larnaca. In maart zette de verdediger een punt achter zijn actieve loopbaan als voetballer, vanwege een slepende blessure aan zijn enkel. Niet veel later kreeg hij een andere functie binnen de Cypriotische club.

In de komende periode heeft Hofland in elk geval nog een aantal doelen. "Ik zal me nu gaan richten op het halen van mijn trainersdiploma's. En ik blijft actief voor mijn oude amateurclub Limburgia. Daarna zie ik wel verder wat er op mijn pad komt."