Farrell schaamde zich voor seksscènes met Beckinsale

Sanne (Syth86)

Niet veel vrouwen zou het gelukt zijn om babemagneet Colin Farrell te doen veranderen in een lulletje rozenwater. Deze eer is wel te beurt gevallen aan Total Recall-tegenspeelster Kate Beckinsale. Ze zegt hierover "Colin schaamde zich tijdens het opnemen van de seksscénes voor Total Recall omdat mijn man de regisseur was."

De actrice doelt hier op Len Wiseman, die ze ontmoette op de set van Underworld en waar ze sinds 2004 mee getrouwd is. Wat ongetwijfeld ook bij Farrell door het hoofd spookte was de kortstondige relatie die hij met Beckinsale had, alvorens zij Wiseman tegen het lijf liep.

"Seksscénes met andere acteurs had ik al eens opgenomen voor het oog van mijn man dus dat was het probleem niet. Voor Colin moet het vreemd zijn geweest met mensen te werken die daadwerkelijk man en vrouw zijn. Het kon hem niet snel genoeg opgenomen worden", vervolgt Beckinsale.

De Britse is verder blij dat ze zelf geen man is "Als het dan op seksscénes aankomt hebben vrouwen het veel gemakkelijker omdat ze geen bewegende onderdelen hebben, begrijp je?"

Jaloezië is geen enkel punt voor Wiseman. Zijn vrouw zou hem echter nooit toestaan om voor een rol in bed te duiken met een collega.

Colin Farrell bedankt voor rol Lancelot (Novum)