'Schietpartij Aurora in scène gezet door Obama'

dekatophetspek

Dave Mustaine, zanger van de Amerikaanse band Megadeth, is er heilig van overtuigd dat Barack Obama de slachtpartij in de bioscoop van Aurora, Colorado, in scène heeft gezet in een ziek en bizar plot om een wapenverbod erdoor te kunnen drukken.

Mustaine deed de uitspraak tijdens een optreden van zijn band in Singapore op 7 augustus. "Back in my country, my president is trying to pass a gun ban, so he's staging all of these, these murders, like the 'Fast And Furious' thing down at the border, Aurora, Colorado, all the people that were killed there, and now the beautiful people at the Sikh temple. I don't know where I'm gonna live if America keeps going the way it's going because it looks like it's turning into Nazi America."

Al eerder werd duidelijk dat Mustaine geen groot bewonderaar is van Obama. In een radioshow van Alex Jones liet de Megadeth-zanger weten dat hij geen vertrouwen heeft in het geboortecertificaat van de Amerikaanse president. "Met alle bewijzen die er zijn dat de  geboorteakte van hem vervalst is. En dan zie je grote borden in Kenia staan met de tekst 'Geboorteplaats van Barack Obama'. Hallo? Kom op mensen. Hoe stom zijn we nou eigenlijk?"

Uit het kamp van Obama is nog niet gereageerd op de beschuldigingen van de muzikant. Mustaine kreeg bij hetzelfde optreden ook nog een schoen cadeau van een fan.


Een schoen, een schreeuwende fan en Obama.
Dave Mustaine was weer eens goed op dreef in Singapore.