Clint Eastwood in gesprek voor Expendables 3

René (MrManiak)

Niemand minder dan de 82-jarige Clint Eastwood is in onderhandelingen voor The Expendables 3. Dit maakte The Expendables 2-producer Avi Lerner in een interview met Total Film bekend.

Lerner heeft naast Eastwood nog meer grote helden op de korrel. "We hebben Clint Eastwood benaderd, we hebben een personage in gedachten voor hem. Verder praten we met Harrison Ford. [En we willen] Wesley Snipes als hij terug uit de gevangenis komt. Ik geef je nog een naam, we hebben Nicholas Cage om [een van de personages] te spelen." Cage is op dit moment de enige nieuwe naam die Lerner kan bevestigen.

De producent is echter nog niet klaar met zijn sterrenlijst. "We gaan verder Mickey Rourke terugbrengen. (...) Ik vind Mickey leuk. En natuurlijk, alle huidige sterren komen terug."

Voordat we van dit spektakel kunnen genieten hebben we eerst The Expendables 2 in het vooruitzicht. Op 16 augustus is de film met Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger te zien.