Mancini wil meer nieuwe spelers bij City

Wessenator

Trainer Roberto Mancini is van mening dat de huidige Manchester City-selectie nog wel de nodige versterkingen kan gebruiken.

City staat op het punt om Jack Rodwell over te nemen van Everton, maar Mancini hoopt dat City er in de resterende weken in slaagt om nog meer spelers tot een overgang naar het Etihad Stadium te verleiden. De Italiaanse oefenmeester laat zondag na de Community Shield-winst tegen Chelsea echter weten dat hij niet precies weet welke spelers.

"We zijn nog op zoek naar andere spelers. Ik weet niet welke spelers en wil daar ook niets over zeggen. Vraag het maar aan Brian Marwood (technisch directeur, red.)", aldus Mancini tegenover Sky Sports. "Ik zei vrijdag dat ik niet blij was. Dat is ook normaal. Iedere manager baalt ervan als er nog een week te gaan is en er nog geen nieuwe spelers gekocht zijn."

"Ik hoop dat we hier dus aan werken", vervolgt de oefenmeester. "Misschien kunnen we hier binnen een week of tien dagen iets aan veranderen. Morgen is de tijd aangebroken om de gesprekken te openen over nieuwe spelers."