Knightley in gesprek voor Jack Ryan-reboot

René (MrManiak)

Keira Knightley is in gesprek voor de nog naamloze Jack Ryan-reboot. Dit schrijft The Hollywood Reporter op de voorpagina van de website.

Acteur Chris Pine (Star Trek) was al eerder bevestigd om een hoofdrol in de film te spelen, namelijk dat van de jongere versie van Jack Ryan. Deze rol werd eerder gespeeld door Harrison Ford en Alec Baldwin. In een andere aankondiging werd bekendgemaakt dat Kenneth Branagh naast de regie van deze prequel ook de rol van schurk op zich neemt. De vijand in de film is een Russische zakenman met mogelijke links naar een terroristische aanval op de Amerikaanse economie. De rolindeling van Knightley is nog onbekend. Het is mogelijk dat zij de vrouw van Jack gaat spelen, maar hier is nog niets over bekend.

Jack Ryan verlaat de Marine Corps om door te gaan als financiële consultant voor een Russische miljardair, waar hij in een terroristisch complot belandt en hij moet rennen voor zijn leven. De Jack Ryan-reboot heeft naast een officiele naam ook nog geen releasedatum.

Keira Knightley topless