Jada Pinkett Smith ligt niet wakker van roddels

Borizzz

Jada Pinkett Smith maakt zich niet al te druk over de geruchten over een scheiding die ophanden zou zijn. "Die verhalen duiken elk jaar of elke twee jaar wel op ", vertelt de 40-jarige vrouw van acteur Will Smith aan het Amerikaanse blad Essence.

"Nee, we gaan niet scheiden", ontkracht Pinkett Smit de wilde verhalen. "Waar zou ik heen moeten? Hij is mijn schatje, hij is deel van mij", zegt de actrice over Smith, met wie ze al vijftien jaar is getrouwd.

Jada en Will hebben twee kinderen, de 14-jarige Jaden en de 11-jarige Willow. Beide kinderen proberen het te maken in de entertainmentindustrie. Jaden timmert aan de weg als acteur, Willow als zangeres. Vooral Willow krijgt vanwege sexy outfits en idem dansjes aardig wat kritiek over zich heen.

Ook daarover maakt Jada zich niet al te druk. "Wat mensen van Willow vinden moeten ze zelf weten. Waar ik me vooral zorgen over maak, is wat Willow van zichzelf vindt. Ze is een onafhankelijk, moedig, slim en getalenteerd meisje. Ik ben blij dat ze kan zijn wie ze is."