'Stewart niet welkom op première Pattinson'

Redactie

Kristen Stewart is niet welkom op de première van Robert Pattinsons nieuwe film Cosmopolis. De bewaking heeft te horen gekregen dat de overspelige actrice niet in de buurt van de rode loper of afterparty mag komen, verklappen bronnen aan entertainmentsite Radar Online.

"Robert wil haar simpelweg niet zien", vertelt een ingewijde. Gevreesd wordt dat Kristen de première aangrijpt om Robert in levende lijve te spreken. Stewart ging vorige week door het stof toen aan het licht kwam dat ze een scheve schaats heeft gereden met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders. Sindsdien heeft de 22-jarige actrice Pattinson niet meer onder vier ogen gesproken.

De filmstudio is bovendien bang dat Stewart alle aandacht krijgt als ze de première bijwoont. Het is Roberts eerste publieke optreden sinds het nieuws van Kristens slippertje. De studio wil het mediacircus niet nog groter maken.

Stewart en Pattinson zijn sinds 2009 samen, de twee leerden elkaar kennen tijdens opnamen voor de Twilight-films. De vijfde en laatste film uit de reeks gaat eind dit jaar in première. Voor die film zullen Stewart en Pattinson wel samen over rode lopers moeten.