2K Games is selectief

Pheno

Christoph Hartmann, het hoofd van 2K Games, geeft te kennen dat zijn bedrijf niet veel games voor de Wii hebben ontwikkeld. Hij stelt dat 2K Games erg voorzichtig en selectief is met welke games het uitbrengt voor welke platformen, inclusief de Wii en de uit te komen Wii U.

"Het is niets anders dan wat we altijd hebben gedaan. We zijn erg voorzichtig en zeer selectief. Als je kijkt naar de Wii, hebben we niet veel titels, maar we hebben Carnival Games uitgebracht, die deed het erg goed. Het was waarschijnlijk een van de beste titels. Hoewel je zoiets niet altijd kan plannen, gooien we niet tien spellen eruit en hopen dat er twee hits worden. Ik breng er twee uit en hoop dat dat er twee een hit worden, misschien maar één. We hebben een heel andere benadering, die veel te maken heeft met de grootte en de mentaliteit van de organisatie. Wij richten ons altijd op een ding, en we zijn een heel andere organisatie dan veel andere uitgevers."

Met The Darkness II, Spec Ops: The Line, Borderlands 2, XCom: Enemy Unknown en een uitbreiding voor Civilization V die allemaal dit jaar uitkomen of uitgekomen zijn tellen we zelf iets meer dan twee pogingen.

Carnival Games