Gordon dreigt met stappen in vete met Dutch Valley

Redactie

Gordon dreigt met juridische stappen tegen Dutch Valley. De zanger kreeg een hissy fit omdat de organisatie van het festival in een persbericht delen van een 'privébericht' van hem op Facebook heeft verspreid.

"Het openbaar maken van mijn Facebookberichten is in strijd met de wet op de privacy, als ik dat anders had gewild had ik zoiets wel openlijk getwitterd", schrijft Gordon in een e-mailwisseling, die donderdagochtend plaatsvond, aan medeorganisator Jaap Buijs. "Waarom niet gezamenlijk tot een oplossing gekomen in plaats van deze aktie?"

Gordon zegt de zaak echter met een excuus van Buijs achter zich te willen laten. "En dan treed ik alsnog op voor de fans die nu de dupe zijn geworden." De zanger werd donderdag door de organisatie van Dutch Valley geweerd omdat hij kritiek leverde op het festival. Zo was hij verontwaardigd over het feit dat Los Angeles, the Voices in geen enkele uiting van Dutch Valley werd genoemd.

"Ik wens hem veel succes", reageert Jaap Buijs tegenover Novum Nieuws op Gordons plannen. Hij vindt het niet netjes dat Gordon 'op een nichterige manier' al uithaalt naar het festival voor het is begonnen. "Wij zijn erg benieuwd."