Aan de zeeslag in World of Warships

Pheno

Wargaming heeft vandaag bekendgemaakt dat de titel van de aankomende maritieme MMO-actiegame World of Battleships, veranderd is naar World of Warships. Alle verdere referenties zullen onder die naam gaan vallen.

"Het bedrijf treft voorbereidingen, en zo ook de titels", zei Victor Kislyi, baas van Wargaming. "Naast het beter zichtbaar maken van de kern van het spel zal World of Warships beter in het kader van onze wargaming-universum passen."

Hoewel de naam veranderd is, zal er in de gameplay weinig van te merken zijn. World of Warships blijft gefocust op rechttoe rechtaan zeeslagen met makkelijke besturing en historisch accurate voertuigen en gevechten. Er is een uitgebreid upgrade-systeem en er zijn veel aanpassingsmogelijkheden om jouw eigen schip helemaal in jouw stijl te ontwerpen.

World of Warships zal ook in de economie van het Wargaming.net-systeem worden ingevoerd waardoor spelers hun bronnen en ervaringspunten makkelijk tussen World of Tanks en World of Warplanes kunnen gebruiken. Het spel komt in 2013 uit voor pc.

World of Warships