'Vrouw verbiedt overspelige regisseur Stewart-film'

René (MrManiak)

Rupert Sanders mag van zijn vrouw niet het vervolg op Snow White and the Huntsman regisseren. De Brit reed op de set van de sprookjesverfilming een scheve schaats met hoofdrolspeelster Kristen Stewart. Zijn vrouw Liberty Ross verbiedt Sanders nu om ooit nog een set met Stewart te betreden, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Volgens een anonieme bron probeert het stel hun huwelijk te redden. Het Britse model stelt als voorwaarde dat haar man de 22-jarige Stewart moet mijden. "Ze wil niet dat hij ooit nog met Kristen samenwerkt."

De voorwaarde is een grote teleurstelling voor De 41-jarige Sanders, die met Snow White zijn regiedebuut maakte. Filmstudio Universal is tevreden over de avonturenfilm die hij afleverde en is voorlopig van plan hem ook het vervolg te laten regisseren.

De Amerikaanse Stewart, die dankzij haar slippertje uit huis is gezet door Robert Pattinson, is contractueel verbonden aan Snow White and the Huntsman 2. Sanders heeft die clausule niet in zijn contract staan.