Beyoncé regisseert documentaire over zichzelf

Borizzz

Beyoncé Knowles is van plan een documentaire te maken over haar leven. De zangeres heeft haar filmplannen de afgelopen weken voorgelegd aan studiobazen, schrijft de Amerikaanse krant Los Angeles Times. De superster is van plan de film zelf te regisseren en heeft al twintig minuten van haar film vertoond aan diverse filmbonzen.

Volgens een anonieme bron gaat de film over haar persoonlijke leven en haar muziek. Beyoncé is van plan beelden van haar optredens in haar film te verwerken en ze wil voor de camera worden geïnterviewd.

De 30-jarige zangers van hits als Single Ladies en Crazy in Love heeft veel te vertellen in haar docu. Ze heeft in het afgelopen halfjaar een dochtertje gekregen met echtgenoot Jay-Z, het hitalbum 4 uitgebracht en ze heeft haar managende vader aan de kant gezet.

Naast haar documentaire is Beyoncé nog steeds verbonden aan de remake van de muziekfilm A Star is Born. Regisseur Clint Eastwood heeft de plannen voor die film op een lager pitje gezet, toen Beyoncé haar zwangerschap aankondigde. Het project ligt nog altijd op de plank.

Wanneer Beyoncé haar docu wil uitbrengen, is nog niet bekend.


Beyoncé regisseert documentaire over zichzelf (Foto: Novum)