FOK!user Sands wint FOK! Movie Trivia van juli

Borizzz

Je moet er wat voor over hebben. Ten eerste moet je "freaking" veel van films weten. Verder moet je bereid zijn om zo'n beetje elk moment van de dag op FOK! te zitten en dit kunnen combineren met het kijken van zeer veel films. Daarnaast moet je ook veel feitjes, filmbeelden, quotes et cetera kunnen onthouden en op het juiste moment pieken.

Al een hele tijd wordt op het FOK!forum in het filmforum het spel FOK! Movie Trivia gespeeld door een selecte groep users die veel van films (denken) te weten. Degene die een vraag goed beantwoordt verdient een punt en heeft vervolgens de eer om de daarop volgende vraag te stellen. Zo gaat dat steeds maar door, dag en nacht.

Om de users een hart onder de riem te steken met deze zware en verantwoordelijke taak willen wij van FOK!film een maandelijkse lijst publiceren met de users die het beste voor de dag komen, verschrikkelijk door het ijs zakken of op een andere manier opvallen.

De winnaar van de maand juli is user Sands. Deze users heeft deze maand 97 punten bij elkaar gesprokkeld. Maar een record is dit bij lange na niet. Ooit is er eens rond de 170 punten gescoord. Sands heeft dus een mooie uitdaging aan te gaan. We zullen zien wat hij er in de maand augustus van bakt. 

Om jouw filmkennis eens te testen: Weten jullie de zeven namen van de Wemel-kinderen uit de Harry Potter films? Post ze hieronder! En in de reacties kun je meteen ook Sands feliciteren met zijn prachtige prestatie.