Renate Verbaan voorlopig niet in Net5-programma

Redactie

Renate Verbaan is voorlopig niet te zien bij Net5. De zender heeft laten weten de komende tijd geen programma voor de presentatrice in de aanbieding te hebben.

"Het is zeker niet zo dat ik niet meer voor Net5 aan de slag zal gaan", zegt Verbaan tegen RTL Boulevard. "Er is gewoon niets op dit moment en ik wil me dan niet vastleggen." Beide partijen willen in de toekomst wel weer samenwerken.

Verbaan stapte in 2009 over naar Net5, waar ze een tweejarig contract tekende. Omdat Net5 momenteel weinig programma's maakt met presentatoren, hebben Verbaan en Net5 besloten om op projectbasis samen te werken.

De presentatrice is binnenkort wel weer op televisie te zien, Verbaan doet mee aan het BNN-programma Vier Handen op een Buik. In het programma, dat wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver, worden bekende moeders gekoppeld aan een jong zwanger meisje om ervaringen uit te wisselen.

Eerder dit jaar werd Verbaans Net 5-programma Beat the Top Designer met twee afleveringen ingekort. De show scoorde volgens een woordvoerder 'iets minder dan verwacht'. Eerder kreeg de 32-jarige presentatrice te maken met sterk tegenvallende kijkcijfers bij Secret Story.