THQ registreert Saints Row 4-domeinnamen

Kn0x

Het was al langer bekend dat THQ met een vervolg zou komen van Saints Row 3. In een interview in juni gaf THQ-president Jason Rubin al aan dat ze een DLC-pakket genaamd Enter The Dominatrix gaan annuleren en verwerken naar een volledige game. Vandaag werd bekend dat THQ al enkele domeinnamen heeft geregistreerd voor de game.

De domeinnamen zijn EnterTheDominatrix.com en IAmSaintsRow.com. Logischerwijs zijn de links nog niet beschikbaar maar het is duidelijk dat THQ er achteraan zit. Naast deze domeinnamen zijn er nog enkele domeinnamen geregistereerd die wijzen naar een compleet nieuwe game: 1666amsterdam.com en 1666thegame.com. 

Het was al bekend dat THQ werkte aan een game genaamd 1666, maar eerdere geruchten gingen over een game gebaseerd op de 'Grote Brand van Londen', een vuurzee die startte op 2 september 1666 en grote delen van Londen verwoeste. Echter, nu Amsterdam is toegevoegd aan de naam, lijken die geruchten ontkend te worden. 

“The only other possibility that comes to mind is an Amsterdam Avenue, which does have a 1666 address — and the number in context of an address seems to evoke a horror subtext. Could 1666 be a new name for Guillermo Del Toro’s InSane?”