Twente en Inter nog niet akkoord over Castaignos

Olga Kroeders

De onderhandelingen tussen FC Twente en Internazionale over een transfer van Luc Castaignos verlopen niet naar wens. "Er is een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod. Daar moeten we eens goed over nadenken", meldt voorzitter Joop Munsterman van de Tukkers vandaag in De Telegraaf.

De kans is klein dat de 19-jarige aanvaller wordt vastgelegd voor zaterdag, de deadline voor het inschrijven van spelers voor de derde voorronde van de Europa League. "Dat gaan we niet halen. Ik laat me ook niet opjagen, want dat kost ons veel geld."

Hoewel de komst van Castaignos nog ver weg lijkt, schakelt Munsterman niet over op een plan-B. "We schaken natuurlijk niet op één bord, maar voorlopig gaan we daar niet van uit. Dit soort transfers duurt altijd lang."

Om zich te plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League moet Twente zich morgen eerst ontdoen van het Finse Inter Turku. In Enschede werd het vorige week 1-1.

Castaignos moet de opvolger worden van Luuk de Jong. De voormalig Feyenoorder kwam afgelopen seizoen nauwelijks in actie voor Inter. Hij wil niet naar het Engelse Queens Park Rangers, dat bereid is aan de vraagprijs van zeven miljoen euro te voldoen.


Twente en Inter nog niet akkoord over Castaignos (Foto: Novum)