'Vechtpartij om kinderen van Michael Jackson'

Redactie

Een advocaat van Katherine Jackson beweert dat er een vechtpartij in haar huis is ontstaan om de kinderen van Michael Jackson. 'Bepaalde familieleden' zouden het huis zijn binnengedrongen om Paris, Blanket en Prince mee te nemen, zo laat de advocaat weten aan de Amerikaanse entertainmentzender TMZ.

Dinsdag werd bekend dat de politie eraan te pas moest komen omdat twee mensen het met elkaar aan de stok kregen. Om wie het gaat, heeft de politie niet bekendgemaakt. Volgens de advocaat van Katherine gingen de familieleden 'agressief' te werk.

Vervolgens hebben de familieleden de 82-jarige Katherine meegenomen en haar ondergebracht bij haar dochter Rebbie in Arizona. Afgelopen weekend werd ze als vermist opgegeven, haar kleinkinderen konden een week geen contact met haar krijgen. Volgens de advocaat zijn de kinderen van de in 2009 overleden King of Pop inmiddels op een veilige locatie ondergebracht.

De familieleden van Jackson laten in een verklaring weten 'erg bezorgd' te zijn om Katherine en vooral Michaels drie kinderen. "We willen ze beschermen tegen onder meer negatieve invloeden, pesterijen en hebzucht."

De curatoren van Michael Jackson hebben laten weten de voogdij over de kinderen te willen. Deze liggen met de familie in de clinch, de curatoren zouden volgens de Jacksons het testament hebben vervalst. Ook de 34-jarige TJ Jackson, de zoon van Michaels broer Tito, zou de voogdij op zich willen nemen.